Cum funcționează?

1

Găsiți cursul potrivit pentru dvs.

Alegeți orice curs de pe platforma noastră, în funcție de interesele și nevoile dvs., de locația și costul propus
2

Înscrieți-vă pentru o lecție gratuită

Unele cursuri dispun de lecții de probă. Înscrieți-vă pentru o lecție de probă gratuită sau lăsați o cerere, pentru a fi contactați în cel mai scurt timp
3

Savurați procesul de învățare

Faceți cunoștință mai îndeaproape cu școala sau meditatorul ales și continuați-vă studiile într-un mediu plăcut pentru dvs.

Recenzii recente

Iuliana Stanila
15 Jul 2020, 11:31

Este o metoda pe intelesul tuturor care te tine in priza si nu te plictiseste, Am incercat mai multe metode si dintre toate pe aceasta o recomand din toate inima. Imi place foarte mult, ma face sa ma simt bine si invat de placere. De curand am inceput si cursul online (skype) care incununeaza acesta metoda. Am capatat mai multa incredere in mine si vorbesc fara teama. Va multumesc doamna Lacramioara Nechifor pentru modul in care faceti ca lucrurile sa para mai usoare si amuzante, pentru intalnirile minunate unde ,, TOTUL ESTE POSIBIL''. ,,TOTI PUTEM INVATA LIMBA ENGLEZA''- trebuie doar sa ne dorim si ,, ENGLEZA SIMPLU ca ABC''

Vezi →
Alex Grajdeanu
Alex Grajdeanu despre Lexis 8.50
08 May 2020, 14:06

Lexis Scoli de Limbi Straine really set me up for success and have a common goal which is to always improve the way I express myself. This school is really diverse and did challenge me academically.

Vezi →
Sinziana Ene
15 Apr 2020, 09:19

Locul unde copilul a invatat sa prinda aripi mai puternice, mai mari, mai colorate! Locul unde il duc mereu cu placere si stiu ca va fi iubit si protejat si unde va invata cu placere.

Vezi →
Bogdana Orzu
10 Apr 2020, 15:42

Copiii invata engleza in grupe mici, intr-un cadru pozitiv, adecvat varstei, relaxat si in acelasi timp disciplinat. Felicitari echipei Helen Doron Sibiu!

Vezi →
Pau Quintana Ausió
26 Feb 2020, 15:29

Am ajuns România acum doi ani. După am început sa învăț cu equipa din Lexis Ploiești am putut sa vorbesc limba romană și viața mea aici a fost mult mai ușoară și fericită. Asta a fost posibil datorită profesorilor flexibili și serioși, dar și amuzant, lucru care a făcut lecție foarte plăcută!! Mulțumesc mult!!

Vezi →
Ștefan Negură
19 Feb 2020, 09:57

Am mai incercat sa invat engleza, dar fara nici un rezultat pana sa ajung la Centrul de Limbi Straine Magnus. Cei de aici mai ales domnul profesor Dan se dedica si te fac sa iti doresti sa inventi engleza si sa vii cu drag la cursuri. Recomand cu incredere si mare drag tuturor celor ce vor sa invete engleza, sa apeleze la Magnus.

Vezi →
Georgiana Negură
18 Jan 2020, 14:17

Ore interactive intr-o super atmosfera. Profesorul isi adapteaza stilul de predare pentru fiecare student in parte, comunicarea făcându-se astfel cu usurinta. De la o ora la alta invatam lucruri noi, iar progresul meu de a invata lb. engleza este continuu. Recomand Centrul de Limbi Straine Magnus atat pentru implicarea si seriozitatea profesorilor cat si pentru preocuparea, intelegerea si experienta acestora

Vezi →