Cum funcționează?

1

Găsiți un curs care să se potrivească intereselor dvs.

Alegeți un curs din catalog, în funcție de interesele și nevoile dvs., precum și de locație și cost.
2

Înscrieți-vă pentru o lecție gratuită

Unele cursuri au lecții de probă. Înregistrați-vă pentru o lecție de încercare gratuită sau alăturați-vă unui grup.
3

Bucurați-vă de învățare

Cunoașteți mai bine școala și profesorii și continuați-vă studiile într-un mediu plăcut.

Recenzii recente

Iuliana Stanila
15 Jul 2020, 11:31

Este o metoda pe intelesul tuturor care te tine in priza si nu te plictiseste, Am incercat mai multe metode si dintre toate pe aceasta o recomand din toate inima. Imi place foarte mult, ma face sa ma simt bine si invat de placere. De curand am inceput si cursul online (skype) care incununeaza acesta metoda. Am capatat mai multa incredere in mine si vorbesc fara teama. Va multumesc doamna Lacramioara Nechifor pentru modul in care faceti ca lucrurile sa para mai usoare si amuzante, pentru intalnirile minunate unde ,, TOTUL ESTE POSIBIL''. ,,TOTI PUTEM INVATA LIMBA ENGLEZA''- trebuie doar sa ne dorim si ,, ENGLEZA SIMPLU ca ABC''

Vezi →
Alex Grajdeanu
Alex Grajdeanu despre Lexis 0.00
08 May 2020, 14:06

Lexis Scoli de Limbi Straine really set me up for success and have a common goal which is to always improve the way I express myself. This school is really diverse and did challenge me academically.

Vezi →
Pau Quintana Ausió
26 Feb 2020, 15:29

Am ajuns România acum doi ani. După am început sa învăț cu equipa din Lexis Ploiești am putut sa vorbesc limba romană și viața mea aici a fost mult mai ușoară și fericită. Asta a fost posibil datorită profesorilor flexibili și serioși, dar și amuzant, lucru care a făcut lecție foarte plăcută!! Mulțumesc mult!!

Vezi →
Ștefan Negură
19 Feb 2020, 09:57

Am mai incercat sa invat engleza, dar fara nici un rezultat pana sa ajung la Centrul de Limbi Straine Magnus. Cei de aici mai ales domnul profesor Dan se dedica si te fac sa iti doresti sa inventi engleza si sa vii cu drag la cursuri. Recomand cu incredere si mare drag tuturor celor ce vor sa invete engleza, sa apeleze la Magnus.

Vezi →
Georgiana Negură
18 Jan 2020, 14:17

Ore interactive intr-o super atmosfera. Profesorul isi adapteaza stilul de predare pentru fiecare student in parte, comunicarea făcându-se astfel cu usurinta. De la o ora la alta invatam lucruri noi, iar progresul meu de a invata lb. engleza este continuu. Recomand Centrul de Limbi Straine Magnus atat pentru implicarea si seriozitatea profesorilor cat si pentru preocuparea, intelegerea si experienta acestora

Vezi →
Victor Giurgiu
20 Nov 2019, 12:14

Customised Enghish ofera cea mai placuta experienta de invatare. Orientarea Ralucai catre progres si performanta, capacitatea ei de a se apropia de copii, dragostea si implicarea maxima de care da dovada in tot ceea ce face, modul in care empatizeaza cu copii fac ca procesul de invatare a limbii engleze sa fie unul usor si placut. In urma experintei mele personale de invatare avuta cu Raluca consider ca merita deplin calificativul "Best in class"!!! Copii mei sunt extrem de incantati de metodele ei pedagogice, feedback-ul lor fiind unul foarte pozitiv. Keep going !!!

Vezi →
Corina Iacob
Corina Iacob despre Lexis 0.00
11 Sep 2019, 11:36

O scoala cu profesori dedicati si foarte bine pregatiti, cu o metoda de predare, studiu si interactiune foarte eficienta. Am apreciat in mod deosebit adaptarea rapida la studiul online, fara a afecta calitatea predarii precum si comunicarea foarte buna cu echipa suport din cadrul Lexis. Pot spune ca am facut o alegere foarte buna pentru fiul nostru de a studia engleza in cadrul scolii Lexis, rezultatele lui la examene fiind foarte bune. Recomand cu mare caldura aceasta scoala, care, din punctul nostru de vedere, are un raport calitate-pret exceptional!

Vezi →