Cum funcționează?

1

Găsiți cursul potrivit pentru dvs.

Alegeți orice curs de pe platforma noastră, în funcție de interesele și nevoile dvs., de locația și costul propus
2

Înscrieți-vă pentru o lecție gratuită

Unele cursuri dispun de lecții de probă. Înscrieți-vă pentru o lecție de probă gratuită sau lăsați o cerere, pentru a fi contactați în cel mai scurt timp
3

Savurați procesul de învățare

Faceți cunoștință mai îndeaproape cu școala sau meditatorul ales și continuați-vă studiile într-un mediu plăcut pentru dvs.

Recenzii recente

Andreea Costa-Neagoe
17 Sep 2020, 12:41

Am urmat ore de limba germana pentru a cuprinde partea de terminologie medicala și pentru a reîmprospăta cunoștințele. Aveam nevoie sa mă prezint la un interviu pentru o bursă de studiu în germania. Rezultatul orelor a fost grozav. Anca este o fire dinamica și prietenoasă și o plăcere să îți predea. Centrul este modern și curtea splendida:) Recomand cu drag!

Vezi →
Alexandru Bortis
06 May 2020, 15:12

Am urmat cursul de limba engleză la Babel School și sunt foarte mulțumit . Cursul se ghidează după cerințele clientului exersând limba engleză în funcție de domeniul în care lucrezi sau pentru ce ai nevoie. Mulțumesc profesoarei pentru rabdarea acordata și multumesc Babel School pentru profesionalismul de care a dat dovadă.

Vezi →
Sinziana Ene
15 Apr 2020, 09:19

Locul unde copilul a invatat sa prinda aripi mai puternice, mai mari, mai colorate! Locul unde il duc mereu cu placere si stiu ca va fi iubit si protejat si unde va invata cu placere.

Vezi →
Robert Alexandru
06 Mar 2020, 13:57

Este un curs interactiv care te ajuta sa inveti engleza foarte usor si intr-un mod placut. Voluntarii sunt simpatici si adopta o atitudine prieteneasca in predare. Recomand cursul tuturor!

Vezi →
Mihaela Herlicska
20 Feb 2020, 14:45

Sunteti extraordinari! Felicitari pentru ceea ce faceti! Mult succes!

Vezi →
Dana Mezei
Dana Mezei despre Eurolingva 8.25
11 Dec 2019, 18:16

Professional service, great support, inspiring activities!

Vezi →
Cristina Pasc
04 Nov 2019, 14:23

Fetița mea de 8 ani merge cu drag la cursul de limba engleza. Multumim celor de la centru pentru seriozitatea si promptitudinea de care dau dovadă. Recomand cu drag!

Vezi →