Cum funcționează?

1

Găsiți cursul potrivit pentru dvs.

Alegeți orice curs de pe platforma noastră, în funcție de interesele și nevoile dvs., de locația și costul propus
2

Înscrieți-vă pentru o lecție gratuită

Unele cursuri dispun de lecții de probă. Înscrieți-vă pentru o lecție de probă gratuită sau lăsați o cerere, pentru a fi contactați în cel mai scurt timp
3

Savurați procesul de învățare

Faceți cunoștință mai îndeaproape cu școala sau meditatorul ales și continuați-vă studiile într-un mediu plăcut pentru dvs.

Recenzii recente

iFrosty22
23 Sep 2021, 12:16

Am sustinut recent examenul IELTS cu British Council. Sali mari de examen , se respecta masurile impotriva Covid-19, iar rezultatele au sosit la timp. Diploma am primit-o la data stabilita fara nicio problema. Singura mentiune ar fi ca unul din profesorii supraveghetori, in momentul in care l-am abordat la sfarsitul examenului mi-a oferit informatii eronate cu privire la trimiterea diplomei catre facultate, urmand sa ma lamuresc printr-un email la care am primit raspuns imediat. In concluzie, in ciuda vorbelor urate citite anterior in review-uri, eu neavand un istoric cu British Council , nu consider ca am fost neindreptatit sau "furat".

Vezi →
Otilia Boldeanu
21 Jul 2021, 11:42

I highly recommend them for their professional trainers, practical and unconventional training methods for personal development.

Vezi →
Cristina-Georgiana Voicu
27 Apr 2021, 00:00

Nivelul înalt de profesionalism, competența, seriozitatea și amabilitatea întregii echipe, precum și calitatea serviciilor furnizate au stat la baza unei colaborări de lungă durată și ne-a întărit convingerea că oricând Twinkle Star poate fi un partener demn de încredere. Felicitări pentru promptitudine în punerea la dispoziție a tuturor informațiilor solicitate! Keep up the good work!

Vezi →
Nadia Toderascu
Nadia Toderascu despre EuroEd 8.50
26 Nov 2020, 11:47

Professionalism , Implicare , Determinare , Motivare, Succes , toate le gasesti la Euroed ! Fantastic work ! Felicitari pentru ceea Ce ati realizat si Mult Succes in continuare ! Intotdeauna vom recomanda Euroed ! Yupilina si Yoti .

Vezi →
Ralu Tarta
14 Oct 2020, 08:42

Institutia merita 5 stele pentru cursul de limba engleza organizat pentru copii. Baietelul meu de 4 ani a particiapat atat la cursurile online cat si la cele cu prezenta fizica. Metoda de predare este excelenta, ii tine pe copii angajati in cursul de o ora! (e o performanta pentru varsta lor). Toate regulile de igiena sanitara in perioada pandemiei au fost respectate cu strictete.

Vezi →
Carmen-Violeta Pacuraru
10 Sep 2020, 19:37

Twinkle Star este locul unde iti poti duce copilul si esti sigur ca la finalul unui curs de limbi straine ramane cu niste informatii pretioase. Orele sunt interactive si atmosfera este placuta. Copiii nici nu simt cand trec orele si nu isi doresc sa plece acasa. Cuvintele ce caracterizeaza personalul Twinkle sunt profesionalism si dedicare.

Vezi →
Diana Băiceanu
Diana Băiceanu despre Lektor 7.75
06 Sep 2020, 18:28

Experiența mea în cadrul Lektor a fost una extrem de plăcută. Am avut șansa să îmi îmbunătățesc considerabil competențele lingvistice într-un mediu primitor, alături de profesori bine pregătiți, care își desfășoară activitatea acordând o atenție deosebită nevoilor și cerințelor noastre. În cadrul cursurilor se folosesc multiple metode interactive de predare, cât și materiale diversificate din dorința de a facilita procesul de învățare. Recomand!

Vezi →