Cum funcționează?

1

Găsiți cursul potrivit pentru dvs.

Alegeți orice curs de pe platforma noastră, în funcție de interesele și nevoile dvs., de locația și costul propus
2

Înscrieți-vă pentru o lecție gratuită

Unele cursuri dispun de lecții de probă. Înscrieți-vă pentru o lecție de probă gratuită sau lăsați o cerere, pentru a fi contactați în cel mai scurt timp
3

Savurați procesul de învățare

Faceți cunoștință mai îndeaproape cu școala sau meditatorul ales și continuați-vă studiile într-un mediu plăcut pentru dvs.

Recenzii recente

Anca Suciu
03 Aug 2020, 18:03

Recomandam aceasta scoala de limbi cu cel mai mare drag. Am participat intreaga familie la cursul de limba germana si chiar daca parea imposibil la inceput, am reusit. E nevoie doar de putin curaj si incredere totala in aceste doamne profesoare minunate, care pot face minuni. Va multumim pe aceasta cale si va dorim mult, mult succes in continuare. Familia Suciu

Vezi →
Bogdana Orzu
10 Apr 2020, 15:42

Copiii invata engleza in grupe mici, intr-un cadru pozitiv, adecvat varstei, relaxat si in acelasi timp disciplinat. Felicitari echipei Helen Doron Sibiu!

Vezi →
Sima Diana Carmen
13 Feb 2020, 10:27

Recomand cu mare încredere Language School. Am urmat cursul de germana cu mare drag. Am început de la cel mai mic nivel, și cu mult ajutor și încredere, am ajuns într-un timp rapid la nivel B2. Am frecventat cu drag cursurile, ținute cu mult profesionalism dar și cu o atmosfera prietenoasa. Materialul didactic și strategiile didactice au fost nemaipomenite. Examenul a fost extrem de corect și cinstit iar rezultatul pe măsura efortului depus nu numai de catre mine, ci și de catre profesoara Bea, pe care am ajuns sa o îndrăgesc foarte mult.

Pentru mine Language School a fost o experienta nemaipomenita. Pe lângă faptul ca am reușit sa îmi depășesc limitele, învățând repede germana și ajungând sa profesez în Austria, am ajuns sa învăț într-o atmosfera extrem de plăcută. Fara ajutorul echipei Language School nu as fi ajuns aici. Recomand cu cea mai mare încredere.

As dori sa mai adaug faptul ca am văzut o mulțime de copiii care frecventau aceasta școală în același timp cu mine. Copiii frumoși, inteligenți și fericiti care vorbeau la perfecție mai multe limbi străine, și petreceau timp frumos împreună, învățând. Recunosc ca am simțit o urma de invidie, ca eu nu am avut astfel de experiente în copilărie, și ca a trebuit sa încep sa învăț o limba străină și grea la o vârstă de 25 de ani. Asa că, dragi părinți, nu ezitați! Copiii vor câștiga extrem de mult și se vor dezvolta extrem de mult pe plan lingvistic și social.

Mulțumesc echipei Language School pentru ajutorul oferit. Mi-a făcut enorma plăcere să învăț de la voi.

Herzlichen, herzlichen Dank. Liebe Grüße, Diana.

P. S. Am scris și în numele lui Romeo

Vezi →
Camelia Sorlea-Oprea
20 Sep 2019, 15:18

M-am decis sa invat o limba straina intr-o perioada grea din viata mea, cand nimic nu mai functiona, nu se mai lega , nimic nu mai era posibil. Aceasta scoala ( personalul ) mi-a redat increderea, mi-a dat sansa sa socializez, am invatat ca timpul le rezolva pe toate si cu perseverenta si exigenta imi voi atinge telul. Language School am reusit!!! Multumesc pentru toata sustinerea!!!

Vezi →
Daniela Sasu
18 Sep 2019, 18:25

Copila mea este foarte fericita si face progrese in fiecare zi. De cand merge la scoala zilnic alaturi de verisoara ei, la noi in casa de vorbeste doar in engleza Multumim si va recomandam cu drag!

Vezi →
Anto Aldea
11 Jun 2019, 12:20

Positive: Communication, Professionalism, Quality, Value
De cand am descoperit centrul, limba engleza a devenit o placere pt Anto. Felul in care se desfășoară orele, atitudinea si abordarea sunt , de departe, factori determinanti in alegerea acestei experiențe! Anto nici nu iese bine de la ora si ma intreaba cand e următoarea întâlnire Mulțumim!!!

Vezi →
Ramona Neagu
25 Feb 2019, 10:17

1. Metoda de învățare Helen Doron este foarte plăcută, distractivă și interactivă.
2. Materialele educaționale sunt bogate și atrăgătoare pentru copii.
3. Platforma Kangi Club este extrem de utilă pentru învățarea suplimentară acasă.
4. Locația este îngrijită și primitoare.
5. Doamnele profesoare sunt blânde, comunicative și dedicate meseriei lor.

Vezi →