Cum funcționează?

1

Găsiți cursul potrivit pentru dvs.

Alegeți orice curs de pe platforma noastră, în funcție de interesele și nevoile dvs., de locația și costul propus
2

Înscrieți-vă pentru o lecție gratuită

Unele cursuri dispun de lecții de probă. Înscrieți-vă pentru o lecție de probă gratuită sau lăsați o cerere, pentru a fi contactați în cel mai scurt timp
3

Savurați procesul de învățare

Faceți cunoștință mai îndeaproape cu școala sau meditatorul ales și continuați-vă studiile într-un mediu plăcut pentru dvs.

Recenzii recente

Florența Barac
18 Aug 2020, 14:17

O școală unde copilul vine cu drag și de unde nu mai vrea sa plece. Felicitări! Sunteți profesioniști.

Vezi →
Andreea Curcea
30 Apr 2020, 09:44

Una din putinele scoli din tara, unde calitatea timpului petrecut cu micutii este f importanta! Copiii sunt tratati cu multa dragoste si repect,intr-un mediu placut, dotat cu bun gust si calitate, iar rezultatul nu intarzie sa apara! Totul la superlativ! Multumim Smart School Concept!

Vezi →
Sinziana Ene
15 Apr 2020, 09:19

Locul unde copilul a invatat sa prinda aripi mai puternice, mai mari, mai colorate! Locul unde il duc mereu cu placere si stiu ca va fi iubit si protejat si unde va invata cu placere.

Vezi →
Robert Alexandru
06 Mar 2020, 13:57

Este un curs interactiv care te ajuta sa inveti engleza foarte usor si intr-un mod placut. Voluntarii sunt simpatici si adopta o atitudine prieteneasca in predare. Recomand cursul tuturor!

Vezi →
Mihaela Herlicska
20 Feb 2020, 14:45

Sunteti extraordinari! Felicitari pentru ceea ce faceti! Mult succes!

Vezi →
Mirela Izabela C.
11 Oct 2019, 08:18

Seriozitate, profesionalism și siguranța că ceea ce promite se întâmplă. Orele de curs decurg foarte relaxant, o atmosferă plăcută de colegialitate ceea ce face mai ușor de învățat limba germană, iar cel mai mare merit îl are profesoara Alina Maria Zaharia. Recomand și mulțumesc pentru sprijinul moral pe care l-am primit de fiecare dată când am avut nevoie.

Vezi →
Georgiana
10 Oct 2019, 18:14

Sunt absolventă a Facultății de Medicina din Oradea și recomand cu încredere Scoala Babel. Aici mi-am facut cursurile de engleza pregatitoare pentru Ielts, examen pe care l-am si luat cu ajutorul fondatoarei Anca Cheta. După ce mi-am luat examenul Ielts cu ajutorul Școlii Babel, am reusit să imi obtin licenta de doctor in UK cu ajutorul examenului Ielts luat cu notele necesare. In prezent profesez ca si doctor in UK. Recomand asadar cursurile de engleza pe care le puteți face la Scoala Babel daca in viitor va veți gândi la o cariera in strainatate și nu doar, daca veti avea nevoie de un certificat de engleza( ca si Ielts), germana sau franceza. Mult succes!

Vezi →