Cum funcționează?

1

Găsiți cursul potrivit pentru dvs.

Alegeți orice curs de pe platforma noastră, în funcție de interesele și nevoile dvs., de locația și costul propus
2

Înscrieți-vă pentru o lecție gratuită

Unele cursuri dispun de lecții de probă. Înscrieți-vă pentru o lecție de probă gratuită sau lăsați o cerere, pentru a fi contactați în cel mai scurt timp
3

Savurați procesul de învățare

Faceți cunoștință mai îndeaproape cu școala sau meditatorul ales și continuați-vă studiile într-un mediu plăcut pentru dvs.

Recenzii recente

Liviu Dumitru (Fotograf)
21 Sep 2020, 15:52

O școală foarte bună pentru studierea limbilor străine. Apreciez străduința profesorilor care se reflectă în rezultatele foarte bune ale cursanților. Organizează, tabere locale și ateliere. Noua locație este mai spațioasă și bine amenajată

Vezi →
Alex Grajdeanu
Alex Grajdeanu despre Lexis 8.50
08 May 2020, 14:06

Lexis Scoli de Limbi Straine really set me up for success and have a common goal which is to always improve the way I express myself. This school is really diverse and did challenge me academically.

Vezi →
Sinziana Ene
15 Apr 2020, 09:19

Locul unde copilul a invatat sa prinda aripi mai puternice, mai mari, mai colorate! Locul unde il duc mereu cu placere si stiu ca va fi iubit si protejat si unde va invata cu placere.

Vezi →
Bogdana Orzu
10 Apr 2020, 15:42

Copiii invata engleza in grupe mici, intr-un cadru pozitiv, adecvat varstei, relaxat si in acelasi timp disciplinat. Felicitari echipei Helen Doron Sibiu!

Vezi →
Pau Quintana Ausió
26 Feb 2020, 15:29

Am ajuns România acum doi ani. După am început sa învăț cu equipa din Lexis Ploiești am putut sa vorbesc limba romană și viața mea aici a fost mult mai ușoară și fericită. Asta a fost posibil datorită profesorilor flexibili și serioși, dar și amuzant, lucru care a făcut lecție foarte plăcută!! Mulțumesc mult!!

Vezi →
Mihaela Popescu
Mihaela Popescu despre Libelo 9.00
10 Oct 2019, 14:06

Este un centru excelent,un loc minunat unde o echipa de oameni speciali pregatesc cu profesionalism copii si persoane interesate sa invete repede si cu placere o limba straina preferată. Recomand cu plăcere si mare incredere frecventarea cursurilor la acest centru!

Vezi →
Daniela Sasu
18 Sep 2019, 18:25

Copila mea este foarte fericita si face progrese in fiecare zi. De cand merge la scoala zilnic alaturi de verisoara ei, la noi in casa de vorbeste doar in engleza Multumim si va recomandam cu drag!

Vezi →