Guidelang vă ajută să alegeți
un curs de limbă străină în Piatra Neamț

3 Școli 0 Meditatori 5 Recenzii de la elevi

Cum funcționează?

1

Găsiți cursul potrivit pentru dvs.

Alegeți orice curs de pe platforma noastră, în funcție de interesele și nevoile dvs., de locația și costul propus
2

Înscrieți-vă pentru o lecție gratuită

Unele cursuri dispun de lecții de probă. Înscrieți-vă pentru o lecție de probă gratuită sau lăsați o cerere, pentru a fi contactați în cel mai scurt timp
3

Savurați procesul de învățare

Faceți cunoștință mai îndeaproape cu școala sau meditatorul ales și continuați-vă studiile într-un mediu plăcut pentru dvs.

Recenzii recente

Cristina-Georgiana Voicu
27 Apr 2021, 00:00

Nivelul înalt de profesionalism, competența, seriozitatea și amabilitatea întregii echipe, precum și calitatea serviciilor furnizate au stat la baza unei colaborări de lungă durată și ne-a întărit convingerea că oricând Twinkle Star poate fi un partener demn de încredere. Felicitări pentru promptitudine în punerea la dispoziție a tuturor informațiilor solicitate! Keep up the good work!

Vezi →
Flavio Gabriel Amariei
21 Jan 2021, 10:17

Un mediu primitor, frumos, cald si vesel. Oameni frumoși, dedicați, pasionați. Recomand cu mare, mare drag! ❤️                 </p>
                <a class=Vezi →

Raluca Secara
12 Jan 2021, 16:39

Un loc minunat in care copilul vine cu placere. Va multumesc pentru tot!

Vezi →
Carmen-Violeta Pacuraru
10 Sep 2020, 19:37

Twinkle Star este locul unde iti poti duce copilul si esti sigur ca la finalul unui curs de limbi straine ramane cu niste informatii pretioase. Orele sunt interactive si atmosfera este placuta. Copiii nici nu simt cand trec orele si nu isi doresc sa plece acasa. Cuvintele ce caracterizeaza personalul Twinkle sunt profesionalism si dedicare.

Vezi →
Sorin Gheorghiu
16 Oct 2019, 08:44

Recomand cu mare încredere! Într-un dicționar ilustrat, logo-ul Twinkle Star ar putea să apară fără probleme în dreptul unor cuvinte precum: „Excelență” sau „Profesionalism”, ori în dreptul sintagmei „Adaptare creativă”. Felicitări, Ruxandra Bucevschi & Team!

Vezi →