Cum funcționează?

1

Găsiți cursul potrivit pentru dvs.

Alegeți orice curs de pe platforma noastră, în funcție de interesele și nevoile dvs., de locația și costul propus
2

Înscrieți-vă pentru o lecție gratuită

Unele cursuri dispun de lecții de probă. Înscrieți-vă pentru o lecție de probă gratuită sau lăsați o cerere, pentru a fi contactați în cel mai scurt timp
3

Savurați procesul de învățare

Faceți cunoștință mai îndeaproape cu școala sau meditatorul ales și continuați-vă studiile într-un mediu plăcut pentru dvs.

Recenzii recente

Bogdana Orzu
10 Apr 2020, 15:42

Copiii invata engleza in grupe mici, intr-un cadru pozitiv, adecvat varstei, relaxat si in acelasi timp disciplinat. Felicitari echipei Helen Doron Sibiu!

Vezi →
Daniela Sasu
18 Sep 2019, 18:25

Copila mea este foarte fericita si face progrese in fiecare zi. De cand merge la scoala zilnic alaturi de verisoara ei, la noi in casa de vorbeste doar in engleza Multumim si va recomandam cu drag!

Vezi →
Anto Aldea
11 Jun 2019, 12:20

Positive: Communication, Professionalism, Quality, Value
De cand am descoperit centrul, limba engleza a devenit o placere pt Anto. Felul in care se desfășoară orele, atitudinea si abordarea sunt , de departe, factori determinanti in alegerea acestei experiențe! Anto nici nu iese bine de la ora si ma intreaba cand e următoarea întâlnire Mulțumim!!!

Vezi →
Ramona Neagu
25 Feb 2019, 10:17

1. Metoda de învățare Helen Doron este foarte plăcută, distractivă și interactivă.
2. Materialele educaționale sunt bogate și atrăgătoare pentru copii.
3. Platforma Kangi Club este extrem de utilă pentru învățarea suplimentară acasă.
4. Locația este îngrijită și primitoare.
5. Doamnele profesoare sunt blânde, comunicative și dedicate meseriei lor.

Vezi →
Iuliana Brodeala
04 Dec 2018, 14:04

Ca profesor de limba engleza, trecut prin sistemul de stat, privat si apoi cel de meditatii, dar, mai ales, ca si mamica , am ajuns intr-un punct in care “predatul” nu mai avea sens. Asa, am decis sa spun stop, vreau altceva pentru mine si copiii cu care lucram! So, I took the jump and got straight to “ The English Teachers’ Heaven Helen Doron este un centru de excelenta, cu metoda unica de predare a limbii engleze, studiata si cu eficienta maxima, cu materiale de cea mai inalta calitate, in pas cu tehnologia si tendintele actuale, un mediu provocator in care profesorul este sprijinit si ghidat pas cu pas. Helen Doron este un centru in care copiii sunt incurajati si laudati, in care sunt sprijiniti sa se dezvolte conform felului lor de a fi, un mediu in care deprind nu doar cea mai “perfecta engleza” ci si abilitati esentiale pentru tot restul vietii lor. Este centrul unde ei sunt pe primul loc cu adevarat!

Vezi →