Publicitatea pe site-ul Guidelang

Oferte de promovare pentru școlile de limbi străine

Pentru a atrage noi clienți, vă punem la dispoziție pachetul „Premium”, care include posibilitatea de a fi clasat pe primele poziții ale orașului ales sau în toate orașele din România. Nu plătiți pentru înscrieri sau pentru clicuri pe site-ul dvs. și nu vă faceți griji că plătiți din nou pentru clienți potențiali de calitate scăzută! Achitați pachetul „Premium” odată pe an, iar școala dumneavoastră va fi prima pe lista școlilor din orașul ales cu posibilități nelimitate de a primi cereri de înscrieri. Dacă doriți să vă promovați în mai multe orașe, atunci achitați pentru primul oraș în întregime și pentru fiecare oraș următor cu o reducere de 50%. 

Costul pachetului „Premium” per oraș (suma în euro, plata o dată pe an):

Oraș Engleza sau toate limbile* Germana Alte limbi
 București 300 150 100
Alte orașe 100 70 50
 Toate orașele 600 300 200

* Pachetul „Toate limbile” include promovarea tuturor limbilor, cu excepția limbii engleze.

Oferte de promovare pentru meditatori

Pentru meditatori, plasarea în orașul lor este gratuită. Promovarea unui meditator în toate orașele României este posibilă la achiziționarea pachetului „Premium” pentru toate orașele, costul acestuia este de 50 euro pentru 6 luni de promovare în toate orașele.

Dacă doriți să achiziționați pachetul „Premium” și să ocupați primele poziții în orașul dvs. chiar de astăzi, scrieți-ne pe adresa de email info@guidelang.ro.