Plus Creativ

Școala de limbi europene
Învățare online
0.00 0 recenzii
Condiții generale de formare
  • Numărul de persoane din grup 10
  • Numărul de persoane din grup Nu
  • Certificat Da
  • Club de conversație Nu
  • Numărul de ore 12
  • Ore cu profesor nativ Nu
Filiale Plus Creativ
Despre școală Plus Creativ

Bucura-te de succes! Progres! Succes!

Dezvoltarea ta e pe primul loc! Apeleaza la profesionisti. Ne dorim ce-i mai bun pentru noi si pentru copiii noștri. Ne adresam tuturor categoriilor de vârstă. Avem o echipa deprofesori specializați pe materii. Pregătim intens elevii și îi ajutăm să asimileze un bagaj de cunoștiințe centrate pe reusita la bacalaureat, capacitate sau alte examene din viata. Dorim sa ii ajutam pe elevi sa isi dezvolte personalitatea într-un mod pozitiv si sănătos.
Adultii care vor sa promoveze la serviciu sau vor sa-si imbunatateasca comunicarea in engleza, italiana sau germana - avem cursuri specifice si pentru aceasta categorie.

CINE SUNTEM

Din drag de oameni, din dorinta de investire inteleapta a timpului pentru dezvoltare, din intelegerea educatiei ca punte dintre noi si viitorul nostru, la nivel de individ sau de civilizatie, asa a "incoltit" Pluscreativ.
Noi, cei ce facem parte din echipa PlusCreativ, pretuim potentialul estraordinar al cursantilor nostri si dorinta lor de progres. 
Prin tot ceea ce facem, prin meditatiile si cursurile de inalta clasa pe care vi le punem la dispozitie, ne dorim sa va ajutam sa atingeti excelenta din voi, sa fiti mai bine pregatiti, indiferent de varsta, pentru provocarile ce vor urma. 
"Homo doctus totas divitias in se habet". - Omul invatat poarta intreaga avere cu sine.

Site-ul oficial al școlii

Merg înscrieri la școli de engleză
  • 1 vizualizări a paginii școlii „Plus Creativ ” astăzi