Recenziile cursurilor de limbă engleză în București

Recenziile elevilor despre cursurrile de engleză în București, notele date calității metodelor de predare, cât și recomandările participanților vă vor ajuta să faceți alegerea corectă!
Recenzii 42
Cheia Sol
01 Oct 2021, 09:53,

Foarte bine. Un loc cald, placut, personal amabil.

Vezi →
iFrosty22
23 Sep 2021, 12:16,

Am sustinut recent examenul IELTS cu British Council. Sali mari de examen , se respecta masurile impotriva Covid-19, iar rezultatele au sosit la timp. Diploma am primit-o la data stabilita fara nicio problema. Singura mentiune ar fi ca unul din profesorii supraveghetori, in momentul in care l-am abordat la sfarsitul examenului mi-a oferit informatii eronate cu privire la trimiterea diplomei catre facultate, urmand sa ma lamuresc printr-un email la care am primit raspuns imediat. In concluzie, in ciuda vorbelor urate citite anterior in review-uri, eu neavand un istoric cu British Council , nu consider ca am fost neindreptatit sau "furat".

Vezi →
Laura Frunza
22 Sep 2021, 16:08,

Positive: Communication, Professionalism. Fiica mea de 12 ani a facut la Flying Colours un semestru de pregatire pentru examenul KET. A fost incantata de modul in care s-au desfasurat cursurile si, mai ales, de profesoara, Teacher Anda. In cele 5 luni de curs a evoluat atat de mult incat a obtinut nivelul B1 la examenul KET, ceea ce a fost o surpriza fantastica pentru noi. Felicitari si multumiri intregii echipe Flying Colours!

Vezi →
Floriana Brănescu
03 Aug 2021, 09:00,

La Shakespeare School am intalnit profesori de top, atmosfera relaxanta, activitati cool si interactive! O scoala de exceptie! Recomand!

Vezi →
Oana Rada
22 Jul 2021, 19:27,

Este un centru pentru invatarea limbii engleze, dedicat in exclusivitate copiilor. Recomand ambele locatii: Tineretului si Uverturii.

Vezi →
Diana Banescu
20 Nov 2020, 15:08,

O experienta minunata! Profesorii sunt exceptionali

Vezi →
Flavius Popa
12 Nov 2020, 18:41,

Positive: Communication, Professionalism, Quality. I have been a student for this organization for the past five years and I can say my level of English has certainly increased over the course of this period. I learnt how to have a civilized conversation with a stranger and I also learnt how to speak freely when I visit English speaking countries. Words can not describe how much I recommend this school.

Vezi →
Cristina Cazacu
15 Oct 2020, 09:20,

Am inceput cursurile de germana la FIDES anul trecut. Sunt foarte multumita de oamenii pe care i am intalnit, de modul de lucru si de profesorul care se ocupa de aceste cursuri.A invata o limba straina este foarte greu, de aceea a lucra in plus si acasa este evident esențial! Cursul vine ca un real ajutor si suport intrucat iti sunt corectate greselile si primesti îndrumări in ceea ce ai de studiat. Ar fi foarte usor daca am putea cumva sa introducem o limba straina cu ajutorul unui stick USB in memoria noastra , însă nu este atat de simplu. De aceea fiecare dintre noi ar trebuie sa inteleaga ca trebuie munca, si ca a lucra individual este absolut necesar! Recomand FIDES si in ceea ce priveste raportul calitate/pret!:)

Vezi →
Ralu Tarta
14 Oct 2020, 08:42,

Institutia merita 5 stele pentru cursul de limba engleza organizat pentru copii. Baietelul meu de 4 ani a particiapat atat la cursurile online cat si la cele cu prezenta fizica. Metoda de predare este excelenta, ii tine pe copii angajati in cursul de o ora! (e o performanta pentru varsta lor). Toate regulile de igiena sanitara in perioada pandemiei au fost respectate cu strictete.

Vezi →
Mihaela Horea
10 Oct 2020, 19:32,

Profesionism! Rezultate foarte bune pe cursuri corporate! Profesori de exceptie!

Vezi →
Melania Jarevete
05 Sep 2020, 11:04,

The best German teacher, attentive, careful, prepared, always open, smiling and willing ti help. Thank you for making the learning trip a great fun experience for my son!

Vezi →
Carina Emma C.
12 Aug 2020, 20:12,

I'm really pleased with the courses and teachers. They pay special attention to everybody's needs in order for us to reach the lever of study that we wish to attain. I totally recommend both the English and foreign languages courses!

Vezi →
Anamaria Stroia-Tilley
07 Aug 2020, 20:36,

Un adevarat spatiu cultural. Cursurile de limba spaniola sunt bine gandite si organizate. Evenimentele culturale conexe sunt foarte binevenite si de o valoare culturala incontestabila.

Vezi →
Andrea Duta Huszar
16 Jul 2020, 12:17,

I am really pleased I decided to take my daughter to follow the courses at ProErudio. Her progress is really visible and I would like to thank the teacher Catalina Irimia for her dedication towards her students. Keep up the good work!!

Vezi →
Ambrus Ionela
13 Jul 2020, 16:10,

Cursuri distractive si profesori super prietenosi. Asta mi-am dorit pentru baietelul meu, o activitate interactiva la care sa participe cu drag si sa ramana cu informatii fara efort. Super !

Vezi →
  • Deja 59 persoane s-au înscris la o oră gratuită cu ajutorul catalogului GuideLang.ro