Centrul de Limbi Straine FIDES

Școala de limbi europene
Învățare online
8.38 2 recenzii
Realizările școlii pe Guidelang
...

Școală de top or. București

...

3 ani pe Guidelang

...

Partener de încredere

...

Eliberarea certificatului

8.38
2 studenți au dat școlii o notă bună

Pentru a lăsa o recenzie, este nevoie să vă înregistrați pe platforma Guidelang

Condiții generale de formare
  • Numărul de persoane din grup 8-12
  • Recuperarea orelor absente Nu
  • Certificat Da
  • Club de conversație Da
  • Numărul de ore 24-32
  • Ore cu profesor nativ Nu
Filiale Centrul de Limbi Straine FIDES
Despre școala Centrul de Limbi Straine FIDES

Centrul de limbi straine FIDES este prima scoala particulara de limbi straine infiintata in Romania dupa decembrie 1989.

Centrul s-a dezvoltat cu repeziciune si s-a impus prin calitatea si amploarea activitatii sale. Dupa 25 ani de experienta in domeniu, Centrul FIDES continua sa fie lider in domeniu, bucurandu-se de o larga recunoastere nationala si internationala.

Centrul organizeaza cursuri de limbi straine in tara si in strainatate, pentru persoane fizice si institutii, la sediul propriu si la sediul companiilor: toate limbile straine, toate nivelurile, limbaj standard si limbaje specializate. FIDES isi prefectioneaza continuu tehnicile de predare, metodele si materialele, mereu in concordanta cu standardele educationale europene. Programele si metodele de predare / invatare sunt flexibile si adaptabile telurilor cursantului sau institutiei.

Centrul FIDES ofera servicii de traducere si interpretariat.

Prin agentia sa de turism, FIDES Travel, centrul organizeaza cursurile in strainatate dar si voiaje culturale, sejururi si ofera servicii de ticketing.

Site-ul oficial al școlii

Cristina Cazacu
Cristina Cazacu A fost la lecție 8.50
15 Oct 2020, 09:20,

Am inceput cursurile de germana la FIDES anul trecut. Sunt foarte multumita de oamenii pe care i am intalnit, de modul de lucru si de profesorul care se ocupa de aceste cursuri. A invata o limba straina este foarte greu, de aceea a lucra in plus si acasa este evident esențial! Cursul vine ca un real ajutor si suport intrucat iti sunt corectate greselile si primesti îndrumări in ceea ce ai de studiat. Ar fi foarte usor daca am putea cumva sa introducem o limba straina cu ajutorul unui stick USB in memoria noastra , însă nu este atat de simplu. De aceea fiecare dintre noi ar trebuie sa inteleaga ca trebuie munca, si ca a lucra individual este absolut necesar!
Recomand FIDES si in ceea ce priveste raportul calitate/pret!:)

Vezi →
Adina Zafiu Roata
Adina Zafiu Roata A fost la lecție 8.25
13 May 2020, 23:28,

Recomand Centrul Fides si in special pe doamna profesoară, Adela Ursachi, o adevărată profesionistă. Cursul de engleza a fost unul interactiv, de comunicare, cu joculete, povestiri, curs la care am venit cu mare plăcere. Am fost mereu încurajată si intotdeauna întrebată dacă am neclaritati si pot spune ca am acumulat multe cunostinte intr-un timp relativ scurt. Experiența mea a fost una foarte plăcută si as repeta-o fără doar și poate.

Vezi →
  • 2 vizualizări a paginii școlii „Centrul de Limbi Straine FIDES” astăzi