International House

Școala de limbi europene
Învățare online
0.00 2 recenzii
Realizările școlii la Guidelang
...

Școală de top or. București

...

3 ani la Guidelang

...

Partener de încredere

...

Eliberarea certificatului

Condiții generale de formare
  • Numărul de persoane din grup 5-12
  • Recuperarea orelor absente Nu
  • Certificat Da
  • Club de conversație Da
  • Numărul de ore 38.5
  • Ore cu profesor nativ Nu
Filiale International House
Despre școală International House

International House este una dintre cele mai mari şi mai vechi şcoli de limbi străine din lume. Fondată în 1953, cuprinde o reţea de 160 de şcoli de limbi străine în peste 50 de ţări. În şcolile din cadrul reţelei se predau limbile engleză, spaniolă, germană, franceză şi o gamă variată de alte limbi. La nivel global şcolile IH formează peste jumătate din toţi absolvenţii CELTA. În reţea sunt peste 200.000 de cursanţi, iar şcolile IH angajează peste 5.800 de profesori.

De peste 15 ani în România, International House Bucharest oferă servicii de înaltă calitate colaboratorilor săi și este renumit pentru cursurile de limba engleză oferite.
De-a lungul existenței sale în România, International House Bucharest a pregătit peste 15.000 de angajați în peste 350 de companii multinaționale, care operează în țara noastră în toate industriile.

Premiile dobândite de-a lungul timpului au demonstrat că motto-ul “Happy Learners are Effective Learners” este o realitate măsurabilă, iar cele 11 puncte de excelență din maximum de 12 obținute în ultima inspecție Eaquals sporesc încrederea și dedicarea partenerilor săi de a continua colaborarea cu centrul numărul 1 din România în predarea limbilor străine.
International House Bucharest este membru al celei mai riguroase asociații europene ce supervizează standardele predării limbilor străine: European Association for Quality Language Services – EAQUALS.

 

Site-ul oficial al școlii

Recenzii 2
Doar o persoană care a participat la cursuri poate evalua școala Lasă-ți recenzia
Cheia Sol
Cheia Sol A fost la lecție 0.00
01 Oct 2021, 09:53,

Foarte bine. Un loc cald, placut, personal amabil.

Vezi →
Oana Rada
Oana Rada A fost la lecție 0.00
22 Jul 2021, 19:27,

Este un centru pentru invatarea limbii engleze, dedicat in exclusivitate copiilor. Recomand ambele locatii: Tineretului si Uverturii.

Vezi →
  • 1 vizualizări a paginii școlii „International House” astăzi