British Council

Școala de limbi europene
Învățare online
0.00 3 recenzii
Realizările școlii la Guidelang
...

Școală de top or. București

...

2 ani la Guidelang

...

Partener de încredere

...

Eliberarea certificatului

Condiții generale de formare
  • Numărul de persoane din grup 8-14
  • Recuperarea orelor absente Nu
  • Certificat Da
  • Club de conversație Da
  • Numărul de ore 2 pe săptămână
Filiale British Council
Despre școală British Council

Consiliul Britanic își desfășoară activitatea în Romania încă din 1938. În prezent, avem centre în orașele București, Cluj-Napoca și Iași. Prin serviciile și proiectele noastre te putem ajuta să îți dezvolți cunoștințele de limba engleză, sa dai un examen de certificare internațională a acestor cunoștințe, să îți îmbunătățești tehnicile de predare a limbii engleze, să participi la programe de artă, educație sau societate, și să iei legătura cu alți profesioniști. 

În 2018 am sărbătorit 80 de ani de relații culturale cu România. Țara noastră a fost, de fapt, una dintre primele patru din lume în care British Council și-a deschis un sediu, împreună cu Egipt, Portugalia și Polonia.

Programul aniversar a reflectat eforturile noastre depuse în ultimii 80 de ani în România, în domeniile educație, artă, societate și limba engleză, precum și angajamentul nostru de a continua colaborarea cu partenerii locali în ariile respective.

Oferim cursuri de limba engleză celor interesați de învățarea sau îmbunătățirea abilităților de engleză, fie ea generală sau pentru scopuri specifice (de afaceri, financiară, legală etc), cursuri de pregătire pentru certificatele britanice de limbă engleză, IELTS și Cambridge, precum și cursuri dedicate mediului de afaceri. De asemenea, ajutăm profesorii să își dezvolte abilitățile de predare prin seminarii de pregătire și prin oferirea accesului la o multitudine de resurse globale.

În România, administrăm certificatele de limba engleză - IELTS și Cambridge, testul APTIS pentru organizații - stabilește nivelul cunoștințelor de engleză al angajaților sau al studenților, precum și o varietate de examinări profesionale și universitare.

Site-ul oficial al școlii

Recenzii 3
Doar o persoană care a participat la cursuri poate evalua școala Lasă-ți recenzia
iFrosty22
iFrosty22 A fost la lecție 0.00
23 Sep 2021, 12:16,

Am sustinut recent examenul IELTS cu British Council. Sali mari de examen , se respecta masurile impotriva Covid-19, iar rezultatele au sosit la timp. Diploma am primit-o la data stabilita fara nicio problema. Singura mentiune ar fi ca unul din profesorii supraveghetori, in momentul in care l-am abordat la sfarsitul examenului mi-a oferit informatii eronate cu privire la trimiterea diplomei catre facultate, urmand sa ma lamuresc printr-un email la care am primit raspuns imediat. In concluzie, in ciuda vorbelor urate citite anterior in review-uri, eu neavand un istoric cu British Council , nu consider ca am fost neindreptatit sau "furat".

Vezi →
Ralu Tarta
Ralu Tarta A fost la lecție 0.00
14 Oct 2020, 08:42,

Institutia merita 5 stele pentru cursul de limba engleza organizat pentru copii. Baietelul meu de 4 ani a particiapat atat la cursurile online cat si la cele cu prezenta fizica. Metoda de predare este excelenta, ii tine pe copii angajati in cursul de o ora! (e o performanta pentru varsta lor). Toate regulile de igiena sanitara in perioada pandemiei au fost respectate cu strictete.

Vezi →
Nika Vasilyeva
Nika Vasilyeva A fost la lecție 0.00
27 Mar 2020, 19:29,

Cursuri foarte bune, Profesorii sunt foarte bine pregatiti si reusesc sa faca cursurile atractive si eficiente in invatarea limbii engleze. Grupele nu sunt mari si sunt diversificate. Felicitări!

Vezi →
  • 1 vizualizări a paginii școlii „British Council” astăzi