British Council

Școala de limbi europene
Învățare online
0.00 3 recenzii
Nota școlii

pe baza a 3 de recenzii verificate

0.00
Modul în care Guidelang colectează evaluările verificate
1

Vă înscrieți pentru o lecție gratuită

2

Participarea la școală
sau profesor

3

Primiți un e-mail cu posibilitatea de a evalua

4

Lasă un rating, este afișat pe site

Recenzii 3
Doar o persoană care a participat la cursuri poate evalua școala Adăugă o recenzie
iFrosty22
iFrosty22 A fost la lecție 0.00
23 Sep 2021 12:16

Am sustinut recent examenul IELTS cu British Council. Sali mari de examen , se respecta masurile impotriva Covid-19, iar rezultatele au sosit la timp. Diploma am primit-o la data stabilita fara nicio problema. Singura mentiune ar fi ca unul din profesorii supraveghetori, in momentul in care l-am abordat la sfarsitul examenului mi-a oferit informatii eronate cu privire la trimiterea diplomei catre facultate, urmand sa ma lamuresc printr-un email la care am primit raspuns imediat. In concluzie, in ciuda vorbelor urate citite anterior in review-uri, eu neavand un istoric cu British Council , nu consider ca am fost neindreptatit sau "furat".

Ralu Tarta
Ralu Tarta A fost la lecție 0.00
14 Oct 2020 08:42

Institutia merita 5 stele pentru cursul de limba engleza organizat pentru copii. Baietelul meu de 4 ani a particiapat atat la cursurile online cat si la cele cu prezenta fizica. Metoda de predare este excelenta, ii tine pe copii angajati in cursul de o ora! (e o performanta pentru varsta lor). Toate regulile de igiena sanitara in perioada pandemiei au fost respectate cu strictete.

Nika Vasilyeva
Nika Vasilyeva A fost la lecție 0.00
27 Mar 2020 19:29

Cursuri foarte bune, Profesorii sunt foarte bine pregatiti si reusesc sa faca cursurile atractive si eficiente in invatarea limbii engleze. Grupele nu sunt mari si sunt diversificate. Felicitări!

  • 1 vizualizări a paginii școlii „British Council” astăzi