Echo

Școala de limbi europene
Învățare online
8.75 1 recenzie
8.75
1 studenții au dat școlii o notă bună

Doar o persoană care a participat la cursuri poate evalua școala

Condiții generale de formare
  • Numărul de persoane din grup 6-8
  • Recuperarea orelor absente Nu
  • Certificat Da
  • Club de conversație Nu
  • Numărul de ore 42
  • Ore cu profesor nativ Nu
Filiale Echo
Despre școală Echo

Echo este o poveste de succes începută acum mai bine de zece ani pe piața serviciilor de limbi străine din București și pornită din multă pasiune. Cu un portofoliu amplu de clienți corporate precum și cu multe cursuri de limbi străine livrate persoanelor fizice în cadrul cursurilor deschise, Echo a devenit în scurt timp un nume iar această recunoaștere s-a datorat calității serviciilor.

Fondat în anul 2004, din dorința de a realiza cursuri de limbi străine la standarde de calitate, Echo este un centru lingvistic care reunește servicii de training pentru companii ( ocupând un procent important din ponderea de cursuri), cursuri deschise de limbi străine, precum și servicii de traduceri și interpretariat. Din 2011 Echo Kids, inițiativa mai tânără a Echo aduce în prim planul clienților cursuri de limbi străine pentru copii, respectând aceleași principii de calitate. Programele de training ECHO sunt configurate pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare ale unei persoane sau ale unei companii, încurajând cursantul și încercând să îi dezvolte cât mai mult potențialul lingvistic. Serviciile de traduceri și interpretariat facilitează comunicarea din și în mai mult de treizeci de limbi străine.

Site-ul oficial al școlii

Recenzii 1
Doar o persoană care a participat la cursuri poate evalua școala Lasă-ți recenzia
Iulian Andrei
Iulian Andrei A fost la lecție 8.75
29 Mar 2019, 10:56,

Locul unde după program am învățat limba engleză si m-am perfectionat. Traineri desăvârșiti, programă prietenoasă și eficientă, seriozitate și respect. Vă multumesc!

Vezi →
  • 1 vizualizări a paginii școlii „Echo” astăzi