Shakespeare School

Școala de limbi europene
Învățare online
0.00 3 recenzii
Realizările școlii la Guidelang
...

Partener de încredere

...

Eliberarea certificatului

Condiții generale de formare
  • Numărul de persoane din grup 8
  • Recuperarea orelor absente Nu
  • Certificat Da
  • Club de conversație Da
  • Numărul de ore 2 pe săptămână
Filiale Shakespeare School
Despre școală Shakespeare School

Ceea ce a pornit ca o inițiativă realizată din pasiune s-a concretizat într-un business crescut organic, prin word of mouth.

După toți acești ani de activitate, Shakespeare School (fondat în 2002) are 4 centre în București și peste 2000 de cursanți care îi calcă anual pragul.

În continuare, îmi doresc să ajut copiii și tinerii să experimenteze un mod plăcut de învățare a limbii engleze și să adaug mereu noi oportunități pentru ei – de la școli de vară internaționale, cluburi de conversație cu profesor nativ la concursuri naționale care stimulează performanța și creativitatea în limba engleză. Toate proiectele pe care le implementăm la Shakespeare School au scopul de a-i menține, în permanență, expuși la limba engleză și la mediul academic britanic.

Daca vă doriți să excelați la limba engleză și să obțineți rezultatele dorite în timp ce învățați cu plăcere, aș fi foarte bucuroasă să vă ajut să beneficiați de tot ce avem să vă oferim.

Vă aștept cu mare drag să vă alăturați familiei Shakespeare School!

Site-ul oficial al școlii

Recenzii 3
Doar o persoană care a participat la cursuri poate evalua școala Lasă-ți recenzia
Floriana Brănescu
Floriana Brănescu A fost la lecție 0.00
03 Aug 2021, 09:00,

La Shakespeare School am intalnit profesori de top, atmosfera relaxanta, activitati cool si interactive! O scoala de exceptie! Recomand!

Vezi →
Ambrus Ionela
Ambrus Ionela A fost la lecție 0.00
13 Jul 2020, 16:10,

Cursuri distractive si profesori super prietenosi. Asta mi-am dorit pentru baietelul meu, o activitate interactiva la care sa participe cu drag si sa ramana cu informatii fara efort. Super !

Vezi →
Elena Badea
Elena Badea A fost la lecție 0.00
24 Dec 2019, 10:50,

Cel mai bun centru de limba engleza din Romania. Recunoscut ca CENTRU GOLD de Pregatire a Examenelor Cambridge, ani la rand. Aici copii invata de placere, cu bucurie si au profesori pasionati, care ii indruma cu daruire.

Vezi →
  • 1 vizualizări a paginii școlii „Shakespeare School” astăzi