Lexis

Școala de limbi europene
Învățare online
8.75 3 recenzii
8.75
3 studenții au dat școlii o notă bună

Doar o persoană care a participat la cursuri poate evalua școala

Condiții generale de formare
  • Numărul de persoane din grup 10
  • Recuperarea orelor absente Nu
  • Certificat Da
  • Club de conversație Da
  • Numărul de ore 60
  • Ore cu profesor nativ Nu
Filiale Lexis
Despre școală Lexis

Povestea noastră începe în 1993, când am deschis prima școală privată de limbi străine din România, cu 10 centre în București, Brașov, Pitești, Ploiești și Sibiu. 

Titlul de cea mai mare școală de limbi străine ne-a motivat să fim dedicați excelenței în educație, de peste 28 de ani. Ne mândrim cu rezultatele deosebite ale cursanților noștri, care acum ocupă funcții importante în toată lumea. 

Suntem o școală internațională, cu filiale în diferite țări: România, Republica Moldova, Bulgaria și Grecia. Dispunem de un program școlar bine structurat, bazat pe continuitate și comunicare, concentrându-ne eforturile asupra dezvoltării abilităților de comunicare și acumulării cunoștințelor generale de către studenți.

VALORILE NOASTRE
Respectăm și ne bazăm pe valori ca:
•    studierea este o experiență continuă
•    limbă străină constituie puntea spre o nouă cultură;
•    parteneriate durabile;
•    profesionalism și colaborare.

LIDERI ÎN EDUCAȚIE
Inovația ne definește activitatea! Pentru prima dată în România, am lansat conceptul de școală privată de limbi străine, am adus examenele Trinity College, platforme educaționale noi (Burlington English și Axon), manualele Oxford și Hueber. 

Am organizat primele cluburi de vară cu predare intensivă în limba engleză – Lexis Summer Clubs și primele tabere educaționale și de creație, în limba engleză, precum și primele ateliere de parenting. Tot noi am fost primii care am implementat cursurile online.
Noi am deschis drumul, ceilalți ne-au urmat. 

Examene de limbă și certificări recunoscute internațional
Puteți să obțineți un certificat recunoscut internațional care să ateste nivelul de limbă engleză, germană sau franceză, cu ajutorul nostru. Profesorii Lexis sunt specializați pe tehnicile și tematica de examen și au obținut rezultate deosebite alături de cursanți.

În 2019, Lexis a devenit “Gold Preparation Centre”, distincție oferită de Cambridge English Assessment ‒ departamentul de examene din cadrul Universității Cambridge din Marea Britanie. Aceasta atestă excelența în pregătirea cursanților pentru examenele Cambridge English, cu rată de promovabilitate de 99%.

Vă atingeți obiectivele alături de noi
Suntem partenerii voștri în atingerea obiectivelor și vă punem la dispoziție un proces eficient de învățare, cu cele mai bune rezultate. Ne bazăm pe cele mai moderne instrumente, tehnologii, metode de predare și manualele celor mai consacrate edituri din Marea Britanie, cum sunt Cambridge și Richmond.

Alături de noi veți putea să vă monitorizați în permanență progresul. Înainte de a alege cursul potrivit, veți beneficia de o testare complexă a nivelului de limbă, care măsoară toate abilitățile lingvistice și un raport detaliat de evaluare, cu recomandări personalizate.

Site-ul oficial al școlii

Recenzii 3
Doar o persoană care a participat la cursuri poate evalua școala Lasă-ți recenzia
Alex Grajdeanu
Alex Grajdeanu A fost la lecție 8.50
08 May 2020, 14:06,

Lexis Scoli de Limbi Straine really set me up for success and have a common goal which is to always improve the way I express myself. This school is really diverse and did challenge me academically.

Vezi →
Pau Quintana Ausió
Pau Quintana Ausió A fost la lecție 8.75
26 Feb 2020, 15:29,

Am ajuns România acum doi ani. După am început sa învăț cu equipa din Lexis Ploiești am putut sa vorbesc limba romană și viața mea aici a fost mult mai ușoară și fericită. Asta a fost posibil datorită profesorilor flexibili și serioși, dar și amuzant, lucru care a făcut lecție foarte plăcută!! Mulțumesc mult!!

Vezi →
Corina Iacob
Corina Iacob A fost la lecție 9.00
11 Sep 2019, 11:36,

O scoala cu profesori dedicati si foarte bine pregatiti, cu o metoda de predare, studiu si interactiune foarte eficienta. Am apreciat in mod deosebit adaptarea rapida la studiul online, fara a afecta calitatea predarii precum si comunicarea foarte buna cu echipa suport din cadrul Lexis. Pot spune ca am facut o alegere foarte buna pentru fiul nostru de a studia engleza in cadrul scolii Lexis, rezultatele lui la examene fiind foarte bune. Recomand cu mare caldura aceasta scoala, care, din punctul nostru de vedere, are un raport calitate-pret exceptional!

Vezi →
  • 4 vizualizări a paginii școlii „Lexis” astăzi